Привітати на Різдво у прозі

Бажаю, щоб бутерброди з ікрою були на столі не тільки в Новий рік і Різдво, щоб не підводило здоров’я і гаманець не був порожнім! Нехай прийдешній рік принесе успіх, побільше клёвого і нового. А якщо раптом трапиться спіткнутися, то залишайся на ногах.

Привітати на Різдво до сліз

Різдвяні Привітання до сліз

На Різдво бажаю щасливих посмішок рідних, багатого столу, щирих слів, душевних розмов, Божої благодаті, більше доброти і світлих людей навколо!

Від душі вітаю зі світлим і добрим святом Різдва. Бажаю, щоб диво різдвяної ночі всі ваші мрії і задуми перетворило в реальність. Вірте в чудеса, і тоді ваше життя буде прикрашена яскравими почуттями та емоціями.

Мила хрещениця, дорога моя дівчинка, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб в це свято ти відчула щиру радість і по-справжньому повірила в диво, побачила мерехтливе світло на шляху до своєї мрії і відчула любов близьких людей, відкрила душу для великого щастя і вибрала курс на добрі і благі діяння для серця.

Дорогі колеги, мої друзі, я всіх вітаю з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і чарівний свято подарує кожному яскраве світло душі і справжню радість серця. Бажаю вашим сім’ям щастя і благодаті, а вашимідеям – широких можливостей і перспектив.

Цей День буває тільки раз у житті, День народження, День самий пам’ятний і незабутній, День появи «маленького дива» на світ Божий. Це чудо, таємниця за сімома печатками, найпотаємніше і бажане! Тому кожний наступний рік життя ми відзначаємо так радісно і весело! Вітаю Вас зі доконаним чарами, яке Ви створили самі!

Улюблений! Я вітаю тебе з самим добрим і казковим святом Різдва Христового! Я вірю, що бажання, загадані в цей день, виконуються! нехайце свято принесе в наші з тобою стосунки взаєморозуміння, гармонію, щастя, а любов стане ще міцніше!

З Різдвом Христовим! Бажаю ясного неба над головою і ясної думки в голові, бажаю щедрої радості для серця і почуття легкості душі. Нехай Господь береже тебе і людей, які тебе дороги.

З Різдвом Христовим. І щастя є, і чудеса трапляються, і я бажаю в цьому тобі особисто переконатися. Нехай яскраве світло надії вкаже добрий шлях до мрії. Бажаю любові і здоров’я, щирих посмішок і душевного тепла.

Різдво Христове – світле свято. З його приходом в наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть в злагоді і любові, будете ви ходити за совісті! Нехай буде мир на землі і в кожному з нас. З Різдвом!

Різдво-це найсвітліший і чарівне свято в році. В цей день я бажаю вам, щоб помисли були світлими, а вчинки добрими. Щиро посміхайтеся світу, відкрийте душу для добра, не женіться за гарячими задоволеннями і нехай мир і благодать оселяться назавжди у вашому серці! Бажаю, щоб на вашому життєвому шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новийдень приносив вам лише радість, щоб ваше майбутнє було щасливим. У цей святий день я хочу побажати вам щастя абсолютного і безхмарного, любові чистої та сильною, здоров’я міцного і всього самого найкращого! Відкиньте всі проблеми і турботи, зберіться всією сім’єю за накритим святковим столом, згадайте все хороше, чим порадував минулий рік. Нехай в сім’ї панують мир і спокій, нехай на роботі все йде гладко, нехай у вашому серці завжди живе любов!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12