Привітати з Пасхою українською мовою, у прозі

Вітаю Великим днем! Сьогодні я тобі дарую яйця не прості, а – чарівні. Вони – освячені і коли я їх фарбувала, то в кожне «зашила» особливе для тебе побажання, яке обов’язково збудеться. Коли з’їси червоне яєчко – заповітна мрія здійсниться, з’їж жовте – прибуде в життя достаток, з’їж зелене – станеш міцніше здоров’ям, а коли розправився з синім, то всі твої праці стануть – немарними і принесуть щедрі плоди. Бажаю, щоб з Божою допомогою ти примножила всі отримані від життя скарби.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати завжди вміти в собі розібратися і відчувати справжню любов, бажаю світлої надії і згасає віри душі. Нехай Господь завжди вкаже на вірний шлях, нехай твоє життя з кожним днем ​​наповнюється бажаннями здійснювати щось добре і прагненнями до великих перемог.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Христос Воскресе! Сердечно вітаю Вас зі Світлим Святом Воскресіння Христового! Молю Бога, щоб світло Воскресіння завжди осявав Ваш шлях. Щоб син Божий – Христос завжди зігрівав Вас своєю любов’ю. Світлої радості вам і Божої допомоги.

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Вітаємо православних християн зі святим святом Пасхи, нехай світло Божої допомоги оберігає Вас у важку хвилину, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, любові, процвітання і здоров’я.

Христос Воскрес! Вітаю вас зі святом великої паски! Нехай у вашому серці завжди живуть: милосердя, розсудливість і душевну рівновагу. Бажаю вам благих вістей, смирення, спокою і радості. Нехай ангел-охоронець оберігає вас і вашу родину, дарує світло і віру в прекрасне сьогодення і майбутнє!

Нехай радістю світлою розливається свято і наповнюється повітря любов’ю чистою. Бажаю, щоб з кожним вдихом відчувався чудовий прилив сил разом з творчою енергією життя. Христос Воскрес!

Вітаю вас зі святом Святої Пасхи Христової! У цей світлий весняний день нехай ваше серце наповниться любов’ю, миром і радістю. Бажаю вам відкинути скорботу і смуток, нехай будь-які нещастя минуть вас і ваших близьких на довгі роки вашого життя. Христос Воскресе!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12