Привітати з Водохрещем до сліз

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю знайти компроміс з собою, любити навколишній світ, вірити в краще і бути відкритими!

Хрещення Господнє – велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

Прийміть мої найщиріші і чисті привітання в цей Хрещення! Нехай ваші очі постійно сяють від радісного передчуття щасливого і благополучного життя. Нехай серце захоплено б’ється від взаємної любові і ніжності. І нехай ваш душевний стан буде незмінно чудовим і безтурботним!

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з’явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.

Всіх християн і прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей морозний зимовий день хочу побажати богатирського здоров’я, внутрішньої сили, душевного спокою, доброти і співчуття!

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов’ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

У цей таємничий свято від усієї душі бажаю підняти очі в нічне небо і подумати про самому бажаному і сокровенне. Воно обов’язково збудеться, адже не дарма кажуть, що напередодні Водохреща все загадане виконується. Вітаю зі Світлим святом і бажаю сил духовних і фізичних на весь рік!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11