Привітати з Водохрещем до сліз

Сьогодні 19 січня звідусіль чується дзенькіт дзвонів. Мороз і свіже повітря наповнюють душу чистотою. Я хочу привітати тебе з цим світлим святом. Нехай твій будинок наповнитися щасливими моментами, радісними днями і незабутньою любов’ю. бажаю,щоб твоє серце переповнювала доброта, душа була спокійна, а розум чистим. Нехай на твоєму життєвому шляху тебе обійдуть негаразди і розчарування. Дай Бог тобі здоров’я і радості.

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем своїми словами

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

Хрещення шанують так само, як Різдво Христове. Відзначають його особливими молитвами, святою водою і купанням в священних купелях. У цей чудовий день бажаю вам душевної гармонії, збереження віри і дотримання засад. Миру і добра вам!

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю з головою зануритися в чисту воду добрих надій, повірити в світле диво і відкрити новий світ щастя для себе. Бажаю міцного здоров’я, миру, а в ньому хороших людей, ясних днів життя, а в них радості і любові.

Сьогодні настав день великого, благословенного свята – Хрещення Господнього або Богоявлення! День, коли християни проводять очищення душі і тіла, купаючись у святій воді, змиваючи з себе тягар гріхів. Бажаю вам у цей день божого благословення, настанови на шляху істинного, міцного здоров’я, світлого духу і яскравих, позитивних думок!

Вітаю з Хрещенням Господнім! У це свято я бажаю Божого благословення, добра, затишку і побільше радості. Всього найкращого вам і родині, адже в цей день благодать Господня обов’язково постукає у ваш дім!

Нехай водохресна вода змиє всі печалі і смутку. В душі нехай поселяться віра і надія, а світле свято Хрещення дарує гармонію в душі і безмежну любов.

Сьогодні великий благословенний день – Хрещення Господнє. В цей день всі православні християни святкують гармонію душі і тіла, занурюються в священну воду, очищаючи тіло і думки від гріхів. Нехай зійде благословення з небес на кожного віруючого людини, охрестить своїм знаменням Батько наш небесний і подарує здоров’я, силу духу і чистоту думок.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11