Привітати з Водохрещем у прозі

Нехай в січневий празник Господнього Хрещення буде безхмарним Ваше небо, яскравим сонце, нехай в будинок приходять тільки благими звістками, а в повітрі відчувається ледве вловимий запах такою далекою, але бажаної весни.

Кажуть Водохресні морози найсильніші. Мабуть тому що Ісус був сильним і нескореним. Сьогодні великий, православне свято. Мені щиро хочеться привітати Вас. Нехай душа наповнюється добром, а серце любов’ю. Нехай свята водиця підбадьорить Вас і наділить міцним здоров’ям. Бажаю Вам Божої благодаті, величезного щастя, радості. Нехай Господь завжди охороняє Вас від бід і зла. Нехай тільки добрі люди зустрічаються на Вашому шляху. Нехай благодать великого свята прийде в Ваш будинок і подарує добро, щастя і затишок Вам.

Бажаю тобі в день Хрещення, щоб свята вода бурхливим потоком змила всі проблеми, сльози, які не приємності, недоброзичливців і заздрісників, хвороби і розчарування. Нехай в твоєму житті залишаться тільки любов, взаєморозуміння, рятівна віра і світлі думки. Нехай великодушний Господь і близькі люди завжди будуть для тебе джерелом сил і натхнення. Зі святом!

У цей світлий православне свято Хрещення Христового хочеться побажати вам якомога більше радісних моментів, успіху, процвітання і благополуччя. Нехай водохресна вода, змиваючи всі негаразди, наповнить вас бадьорістю і здоров’ям.

З Хрещенням Господнім! Нехай свята вода вдихне в вас нове життя, і все заграє яскравими фарбами. Нехай всі біди і нещастя обходять ваш будинок стороною.

У цей зимовий день відбулося велике Хрещення. Для цього було достатньо водойми і віри. Багато людей – віруючі в цей день занурюються в крижану воду з молитвою. І Бог береже їх здоров’я. Зі святом! Пориньте в атмосферу всевладдя Бога!

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

У день Хрещення Господнього хочу побажати миру і взаєморозуміння вашій родині. Нехай у вашому домі завжди панують любов, віра, повага, а щастя буде вічним супутником. Зі святом!

Нехай після Хрещення Господнього почнеться новий, радісний, щасливий виток у житті зі всілякими райдужними, безхмарними і святковими потрясіннями.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10