Привітати з Водохрещем у прозі

Молитвами душу наповнювати, вірити в світло і не впадати у відчай. Рідні нехай підтримують і милосердям наповнюють серця. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб Господь зберігав вашу сім’ю від бід, горя і нещастя. Тільки радості і душевного тепла вам в цьому році!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю з головою зануритися в чисту воду добрих надій, повірити в світле диво і відкрити новий світ щастя для себе. Бажаю міцного здоров’я, миру, а в ньому хороших людей, ясних днів життя, а в них радості і любові.

Нехай цей день, день Хрещення Господнього, буквально пронизаного святістю, добром і світлом, наповнить усім цим і Вас, а заодно очистить від скверни, принесе щастя, радість і душевний спокій!

З Хрещенням Господнім всіх нас. Сьогодні священної стає сама вода, але ж вона то, що важливо для кожного з нас і те, що ми п’ємо кожен день. Тому порадіємо світлого дня, пам’ятного дня того моменту, коли побачили люди Богоявлення Господа нашого Ісуса Христа!

З Хрещенням Господнім. Нехай в твоєму житті буде благодать, нехай чистою водицею змиються всі біди і розчарування.

Вітаю зі святом святих! Бажаю душевного спокою, легкості на серце і міцного здоров’я тобі і твоїй родині.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

У день Хрещення Господнього бажаю кожному очиститься, оновиться і омолодиться. Нехай злі очі і язики і не дивляться в вашу сторону.

У свято Хрещення Господнього бажаю Божої допомоги у добрих справах і в пошуках щастя, миру, душевного спокою, благодаті і любові.

З Хрещенням вітаю! Бажаю, щоб Бог надійно охороняв твою сім’ю і життя від усіх напастей. Нехай жодна біда не посміє проникнути в твою долю. Нехай серце не зачерствіє від жорстокості цього світу. Залишайся таким же добрим і відкритою людиною, як зараз! Нехай в твій будинок приходять тільки приємні новини і бажані гості!

Хочу привітати зі святом 19 січня – це світлий день Хрещення. Бажаю, щоб хрещенські морози і свята вода відвели від вас все загрози, щоб хвороби обійшли стороною. Свята вода – це чудова вода, яка змиває з людини всі гріхи. Але Бог прощає нам гріхи, якщо щирі в них розкаятися.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем у прозі

Мамочка, нехай твій шлях завжди висвітлюють яскраві промені теплого сонечка. Я бажаю тобі, щоб завжди збувалися твої мрії і чули стане небо твоє молитви і прохання. Нехай випере свята вода твоє обличчя, щоб не було більше печалей і переживань. З Хрещенням Господнім!

Вітаю зі святом Хрещення Господнього! Нехай в цей світлий день у вашому домі панує злагода і розуміння, любов і всепрощення, турбота і теплота. Хочу побажати світлої дороги в вашому житті, щоб ніякі перепони не могли перешкодити. Любіть і цінуйте все те, що у вас є. Зі святом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10