Привітати з Водохрещем українською мовою, у прозі

У священний День Хрещення Господнього, бажаю тобі праведності, людинолюбства і непохитної віри. Нехай твоє здоров’я буде міцним, а душа – чистої. Зі святом!

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб у вашому житті завжди, скрізь і в усьому був присутній наш живий Небесний Отець – Господь і Бог наш, Ісус Христос! Нехай ніколи не залишить вас Його благословення, нехай у ваших родинах кожен день звучать слова подяки Господу за наше життя, за все добре, що є у нас! Нехай вдячність за прощення наших гріхів не покидає ваші серця навіть у найтяжчі хвилини вашого життя! Глибокої вам віри, мудрості, терпіння, смирення і любові!

У свято Богоявлення хочу привітати всіх віруючих і православних людей, побажати стійкості духу, злагодженості в роботі, яка буде підкріплена хорошим здоров’ям і відсутністю проблем, а також – чи не відпускати своєї віри і свято шанувати все звичаї!

Бажаю в день Богоявлення знайти Господа нашого в своїй душі. Нехай цей святий день стане одним з найщасливіших днів у твоєму житті!

Хрещення Господнє нехай принесе благополуччя, спокій, удачу, багато добрих друзів, гарні враження, веселі моменти, впевненість в кожному дні і найміцніше здоров’я на світі!

Бажаю міцного духовної віри і найсвітліших помислів і справ! Нехай Хрещення Господнє принесе у Вашу оселю мир і благодать.

У цей особливий день Хрещення Господнього бажаю тобі знайти спокій і гармонію в житті! Щоб все складалося якнайкраще, щоб всі твої мрії збувалися, а на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші і позитивні люди!

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

У світле свято Хрещення Господня бажаю Вам зміцнення духовної віри, припливу сил і Божої благодаті. Нехай Бог оберігає Вас і Вашу родину від бід і негоди, нехай водохресний мороз «заморозить» всі образи і печалі! Вірте в краще і нехай Ваша душа наповниться світлом.

Поспішаю вас привітати з великим Хрещенням! У цей зимовий ранок відлиньте всі погані помисли, випийте святої води і відчуйте прилив нових сил. Пам’ятайте, що Господь з вами, завжди допоможе і захистить від бід. Не втрачайте своєї віри і несіть добро!

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11