Привітати з Водохрещем українською мовою, у прозі

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Вітаю з Хрещенням! Бажаю нескінченної бадьорості духу і незгасного оптимізму. Нехай на душі буде кожен день легко і світло. Нехай думки не захмарюються сумом. Близько стануть надійним тилом і опорою в житті.

З Днем Господнього Богоявлення! Нехай мир, любов, радість і гармонія приходять у ваш дім! Живіть з чистими думками і добрими намірами!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю відхреститися від всіх бід і невдач, далі слідувати дорогою блага, радості і щастя.

Нехай водохресна вода змиє всі печалі і смутку. В душі нехай поселяться віра і надія, а світле свято Хрещення дарує гармонію в душі і безмежну любов.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб Господь зберігав вашу сім’ю від бід, горя і нещастя. Тільки радості і душевного тепла вам в цьому році!

Бажаю, щоб у світле свято Хрещення і всі наступні місяці вас оточували люблячі і улюблені люди. Миру, добра, тепла в душі, міцного здоров’я, успіхів у всіх сферах життя. Нехай ваш будинок завжди буде наповнений радістю і сміхом, а мрії виконуються.

Цей день не простий, але доленосний. І начебто звичайний, але світлий і святковий. Нехай морози відступлять, а весна дасть про себе знати тонким ароматом, ледь помітним. Але таким радісним, адже сьогодні Господь був хрещений, а віра його полилася на нас потоком, лавиною, світлом радості і душевного спокою. З Хрещенням, нехай Бог буде у вас в душі і серці.

Нехай Водохресні морози будуть єдиними, хто приносить холод в будинок. Всі рідні і навколишні нехай радують тільки цікавими і добрими звістками.

Прийміть мої найщиріші і чисті привітання в цей Хрещення! Нехай ваші очі постійно сяють від радісного передчуття щасливого і благополучного життя. Нехай серце захоплено б’ється від взаємної любові і ніжності. І нехай ваш душевний стан буде незмінно чудовим і безтурботним!

Сьогодні велике свято – Хрещення! Щиро бажаю тільки щастя, радості та гарного настрою. Помолися Богу і попроси у нього здоров’я для себе і рідних, і нехай віра міцніє з кожним днем.

Вітаю з Хрещенням Господнім і щедро бажаю любові, поваги, миру і щастя. Нехай Господь освятить водицю, а водиця вмиє тебе, позбавивши від хвороб, дурних думок і ненависних почуттів. Бажаю, щоб хрещенськіморози зміцнили твою віру, щоб це свято подарував тобі сили і надію.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11