Щиро привітати на Різдво своїми словами

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

З Різдвом Христовим вітаю від щирого серця. Бажаю не втратити віри в себе і не дати згаснути вогню відваги чоловічого серця, бажаю наповнювати свої роки великими справами і мужніми вчинками, бажаю завжди стояти на захисті своїх рідних і близьких, робити цей світ кращим і добрішим, залишаючись при цьому справжнім чоловіком і мудрою людиною .

У світле свято Різдва нехай твоя душа наповниться теплом і радістю! Нехай в цей день з тобою станеться багато добрих подій, приємних подій і знайомств! Нехай небеса будуть добрі до тебе від Різдва до Різдва! Бажаю тобі в усі часи знаходити в вірі опору і підтримку!

Вітаю тебе з Різдвом! Нехай Господь береже тебе і завжди допомагає! Зараз початок року, ми все будуємо плани, надії. Я сподіваюся, що з Божою допомогою ми з тобою будемо багато спілкуватися! Тоді рік точно буде хороший!

Вітаю Вас з Новим роком! Бажаю Вам і Вашим близьким миру та злагоди, міцного здоров’я, щастя, благополуччя і гарного новорічного настрою.

Вітаю з Різдвом Христовим і від всієї бажаю щиро любити всім серцем і сподіватися на краще душею, збирати всіх близьких за великим столом і радувати улюблених приємними сюрпризами, вірити в свою удачу і берегти щастя, красиво мріяти і гріти серце надією.

Дорогий мій коханий чоловік хочу привітати тебе з головним святом нашої життя Різдвом Христовим! Бажаю тобі мудрості, чесності, вірності. Віри в те що робиш, правильних і красивих вчинків!

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

Із закінченням посту до нас приходить свято, Різдво, чекаємо схід різдвяної першої зірки. Нехай же заповіти Спасителя нашого будуть твоїм життєвим кредо. «Нехай кожен досліджує буде завжди милосердним до слабких, сиротам, хворим і убогим.

Різдвяні Привітання до сліз

Різдвяні Привітання своїми словами

Прийміть мої щирі вітання з Різдвом Христовим! Незважаючи на зиму, це два дуже теплих свята, які несуть людям світло і радість від очікуваних змін. Вони об’єднують нас навколо головних цінностей життя – любові і милосердя, благополуччя сім’ї, здоров’я дітей і близьких. Від щирого серця бажаю Вам у Новому році допомоги Божої в справах, міцності душевних і тілесних сил.

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11